Wilt u een auto leasen als particulier? Dan is Safe Lease de ideale oplossing.

Wilt u een auto leasen als particulier? Dan is Safe Lease de ideale oplossing.

Met Safe Lease rijdt u steeds met een nieuwe auto en leaset u op maat. U hebt vrije keuze van model, opties, kleuren, looptijd … Door de All-informule hebt u geen onverwachte kosten en kunt u met gemoedsrust de baan op. Een vast maandelijks bedrag omvat uw onderhoud, taksen, zomerbanden, bijstand en alle herstellingen en verzekeringen. Daarnaast hebt u geen aankoopinvestering, dus ook geen zorgen over de restwaarde en de verkoop van uw voertuig.

Waarom private lease?

Zonder zorgen de baan op met een splinternieuwe wagen. Bespaar uzelf de omslachtige administratie bij de aankoop van een wagen. En vermijd ook het hele gedoe bij de verkoop van uw wagen. U hoeft zich evenmin zorgen te maken over de restwaarde van uw wagen.
Voor een vast bedrag per maand leaset u als particulier een auto. Wat is standaard inbegrepen in dat bedrag?

  • Een splinternieuwe auto
  • Omnium verzekerd
  • Europese pechverhelping, 24u/7
  • Alle herstellingen
  • Zomerbanden
  • Burgerlijke Aansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand
  • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting

De voordelen op een rijtje

Altijd een nieuwe auto
Met Safe Lease rijdt u steeds met een nieuwe auto. Zo geniet u de meest moderne opties die optimaal comfort en extra veiligheid bieden. Daarnaast hebt u geen bekommernissen over lage-emissiezones want de wagens voldoen altijd aan de milieunormen.

All-in formule
Gemoedsrust door de all-in formule, geen onverwachte kosten. Huurprijs inclusief onderhoud, taksen, zomerbanden, bijstand, alle herstellingen en verzekeringen. U betaalt enkel nog de brandstof en verkeersboetes.

Volledig verzekerd
Met Safe Lease bent u volledig en uitgebreid verzekerd bij Baloise Insurance. Standaard hebt u de verzekeringen Omnium, Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid & Rechtsbijstand. Zoekt u nog extra bescherming? Dat is precies waarmee uw makelaar u kan helpen. Kijk samen met hem naar de mogelijkheden.

Geen investering
Geen aankoopinvestering, geen zorgen over de restwaarde van uw voertuig, geen zorgen over de autoverkoop. Met Safe Lease vermijdt u het hele gedoe bij de aankoop en verkoop van uw wagen. U betaalt enkel voor het gebruik van uw voertuig, uw makelaar regelt de rest.

Leasing op maat
U hebt een vrije keuze van model, opties, kleuren, looptijd,… Uw auto niet gevonden op de website of wenst u graag andere opties? Dat kan! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze topdeals want Safe Lease is namelijk niet merk gebonden. Bent u dus op zoek naar een ander merk of model, neem dan contact op met een Safe Lease-expert.

Uw makelaar
Safe Lease werkt met een uniek netwerk van verzekeringsmakelaars. Uw makelaar vormt de ideale positie om samen met u een wagen te kiezen. Niet alleen omdat uw verzekering ook meteen via hem verloopt maar ook omdat hij steeds uw contactpersoon is bij problemen en vragen. Zo hoeft u niet meer urenlang te wachten aan de helpdesk van de garage.